måndag 14 maj 2012

It's over!

Har funderat på detta länge nu och nu är det "officiellt"... Blackout tar en paus/slutar med gruppen nu. Har ingen inspiration längre och efter att har försökt med fyra olika koreografier efter julen o ingen blivit bra, kom vi bara fram till att det inte funkar mer!
 Har haft en hel massa kul under vår tid med en hel del lyckade men också misslyckade uppträdanden och tävlingar. Och förutom det har vi förståss också fått en massa underbara minnen tillsammans och lärt känna varandra sjuukt mycket bättre <3 Vi har för det mesta haft otrolit rolit på våra träningar, men förståss också grälat en del haha.
 Också kul att vi fått träna vid fitness och när vi berättade om för dem att vi slutar, sade de att vi är välkomna att träna igen när som helst, känns bra att veta!
Vi kommer förståss allihopa att
fortsätta dansa, men vi tar iaf en paus/slutar med blackout på obestämd tid.



 

7 kommentarer:

  1. va synd :( hoppas ni får inspiration igen ! :)

    SvaraRadera
  2. Va synd :(, hoppas ni får inspiration igen nån gång :)

    SvaraRadera
  3. Synd.. men hoppas ni bara tar en paus och får inspiration igen! :)

    SvaraRadera
  4. Näe :( tkr int dedär va nån bra ide... har bara sett er dansa en gång! Ni måst ta å ha ett privat dansuppträdand åt mej nu! :D

    SvaraRadera
  5. Tack allihop! <3 (kan man svara så på era kommentarer? :D) Lina: HAHA absolut, vi kan ju kör Avicii igen?! XD saika snyggt kalla ja de!!!

    SvaraRadera
  6. NEJJJJ!!! ni får inte sluta <3, ni är så jävla duktiga och bra :)! Allihopa :)). Synd :((... hoppas ni börjar på nytt! Och gillar era kläder!

    SvaraRadera